Page 1 of 10 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 98

Thread: My first Web App

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    1,817

    Default My first Web App

    Hi all

    What am I doing wrong? I want to hide a cwebForm according to the value of another field.

    I have tried with pbVisible and pbRender

    Thanks for the tips

    Code:
            Object oCedulasn_Clase is a cWebCombo
                Entry_Item Cedulasn.Clase
                Set piColumnSpan to 7
                Set psLabel to "Clase:"
                Set piLabelOffset to 50   
                
               Procedure Refresh Integer eMode
                   Forward Send Refresh eMode
                   Set pbrender of oCedulasn_Apellido1 to (Pos(Cedulasn.Clase,"00")>0)
                   Set pbrender of oCedulasn_Apellido2 to (Pos(Cedulasn.Clase,"00"))
                   Set pbVisible of oCedulasn_Nombre1 to (Pos(Cedulasn.Clase,"00"))
                   Set pbVisible of oCedulasn_Nombre2 to (Pos(Cedulasn.Clase,"00"))
                   Set pbVisible of oCedulasn_NombreCompleto to (Pos(Cedulasn.Clase,"00")=0)
               End_Procedure
    Edgar

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    1,817

    Default Re: My first Web App

    GOD, I think it's with webset

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    1,817

    Default Re: My first Web App

    When using WEbset, it generates error

  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,679

    Default Re: My first Web App

    you will need to use WebSet. what error are you getting?
    Michael Salzlechner
    StarZen Technologies, Inc
    http.://www.starzen.com

    Development Blog
    http://www.salzlechner.com/dev

    DataFlex Package Manager (aka Nuget for DataFlex)
    http://windowsdeveloper.com/dfPackage

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    1,817

    Default Re: My first Web App

    thanks Michael
    This error appears to me

    Edgar
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Captura2.PNG 
Views:	62 
Size:	18.9 KB 
ID:	13915  

  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,679

    Default Re: My first Web App

    my spanish is a bit rusty but i think this means you are setting it too early
    Michael Salzlechner
    StarZen Technologies, Inc
    http.://www.starzen.com

    Development Blog
    http://www.salzlechner.com/dev

    DataFlex Package Manager (aka Nuget for DataFlex)
    http://windowsdeveloper.com/dfPackage

  7. #7
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    1,817

    Default Re: My first Web App

    Hi Michael

    Yes, I interpret that too, but how to correct?

    Edgar
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Captura2.PNG 
Views:	52 
Size:	80.5 KB 
ID:	13916  

  8. #8
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    4,679

    Default Re: My first Web App

    a webapp goes through stages every time a user connects. you have to be careful

    you may be able to use

    AppSynching

    to check if it is too early
    Michael Salzlechner
    StarZen Technologies, Inc
    http.://www.starzen.com

    Development Blog
    http://www.salzlechner.com/dev

    DataFlex Package Manager (aka Nuget for DataFlex)
    http://windowsdeveloper.com/dfPackage

  9. #9
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    1,817

    Default Re: My first Web App

    Hi Michael

    I have thought to create a comForm, fill it and take the necessary items. But which tool allows me to multiselect? There are fields that require several conditions, eg. users with multiple rights.

    EDgar

  10. #10
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    1,817

    Default Re: My first Web App

    Hi all

    I need to multiselect on webApp. On windows it used "GetIndexesForSelectedRows" in cCJGridPromptList.

    Is there something similar in webApp ?, I have already been looking in cWebPromptList and cannot find.
    Does anyone have a suggestion?

    EDgar

Page 1 of 10 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •