Results 1 to 5 of 5

Thread: Create a New Workspace and..

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Queens, NY, NY
    Posts
    6,663

    Default Create a New Workspace and..

    before you can add any table to it, you get a nastygram warning you that there is no DD classlist.

    Well of Course, i haven't added any tables at all yet, so i don't care if there is a DDClasslist yet.

    Creating the DDClassList before adding Tables, does not help either....
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	2009-12-03_185801.jpg 
Views:	3262 
Size:	32.1 KB 
ID:	3068  
    Michael Mullan.
    Danes Bridge Enterprises.

    ++++++++++++++++++++++++++++
    There is just today. Tomorrow is a concept
    that is mostly theoretical. -- GM Wylie
    ++++++++++++++++++++++++++++

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 19-Nov-2009, 12:22 PM
  2. Copy data from one table in one workspace to another workspace
    By Peter Brooks in forum Windows Applications
    Replies: 16
    Last Post: 6-Aug-2009, 02:23 AM
  3. Create New Workspace
    By Chris Spencer in forum Windows Applications
    Replies: 1
    Last Post: 4-Jul-2009, 01:35 AM
  4. VDF2008 Create new Workspace Defaults
    By Chris Spencer in forum Windows Applications
    Replies: 7
    Last Post: 24-Apr-2008, 08:35 AM
  5. Workspace subclass wizard has DESTROYED my workspace....
    By Mark Rutherford in forum Windows Applications
    Replies: 6
    Last Post: 13-Jul-2006, 09:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •