Search:

Type: Posts; User: Mark D Eppley

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    2,495

    Re: Double Click needed in ShortCutBar?

    Ian

    Thank you very much!!! Sorry I just got back to this, that worked like a charm.

    Much appreciated
    Mark
  2. Replies
    6
    Views
    2,495

    Re: Double Click needed in ShortCutBar?

    Has anybody solved this. Just moved an application from 16.1 to 19 and have the same problem

    Thanks


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Re: Webgrid Column navigation and highlighted for edit

    Thanks Harm!!! Worked like a charm.
    Much appreciated!!!
  4. Webgrid Column navigation and highlighted for edit

    Hello

    Version 19.1

    I am trying to figure out how to have a number highlighted for edit when navigating by mouse or keyboard(Well sometimes it works). If you look at the 2 screenshots from the...
  5. Replies
    3
    Views
    401

    Re: Problem with cWebCombo

    Hi Michael

    Nice seeing you this week. I believe I had a similar problem and trimming the values on the addcomboitem fixed it. But i will look for it when I am at a computer.


    Sent from my...
  6. Re: Property system not ready error in debugger only

    Hi Harm

    Looks like an upgrade in the debugger. The error was in the log file in 19.0 and 19.1. Debugger error in only 19.1.

    I was trying to webset a companyID property playing with multi...
  7. Property system not ready error in debugger only

    Hello


    I am websetting a property in onAttachProcess and I am getting a web property system not ready error. This is in the debugger only.

    In the sample web application I added


    Object...
  8. Replies
    12
    Views
    1,006

    Re: Restarting a webapp

    Hi everybody

    I think part of the problem is the time it takes to fire up a new process. That's why we needed to have such a large pool.

    Thanks
    Mark



    Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Replies
    16
    Views
    2,040

    Re: For he's a jolly good fellow ...

    Yes. Thank you John!! Enjoy those grandkids!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Re: Error 4402 Out of Scope for WebGet in 18.2

    We had very similar problems. We found if we cleared the data during the close/hide of the modal the error did go away.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Replies
    18
    Views
    1,490

    Re: Creating PDF Files in WebApp

    I also use VPE for PDF file creation in web applications. I use Starzen classes and they work great. I have subclassed those classes to create reports that simply use struct arrays when needed. ...
  12. Replies
    3
    Views
    414

    Re: Password State

    It is definitely a browser thing, but is there anyway to not have the browser think it needs to "ask to save this password" when pbpassword is set.
  13. Replies
    3
    Views
    414

    Password State

    Hello all

    Is there anyway to have a "generic" password state. Simply masking the entry and display.

    When I use the pbpassword state it seems to want to remember passwords, which does not...
  14. Replies
    2
    Views
    274

    Re: Webcard Caption

    Thanks Harm, I can use the workaround
  15. Replies
    2
    Views
    274

    Webcard Caption

    It seems like webcard captions do not shadow or are always "on top" when a modal dialog or menu should be. We are using the flat desktop theme. I have attached examples. The words "Cash Receipts...
  16. Replies
    15
    Views
    626

    Re: Problem with Web Service

    Thanks Michael!!

    Yes, if the date is blank the XML request does not include the node, ie ENDDATE, PAYDATE and the webservice does not like that.

    If I put a date in then the web service works...
  17. Replies
    15
    Views
    626

    Re: Problem with Web Service

    Defined as a date in the service
  18. Replies
    15
    Views
    626

    Re: Problem with Web Service

    Here is some additional information

    If I change the following lines in the web service class package

    Send DefineParameter xsDate 1 1 "ENDDATE"
    Send DefineParameter...
  19. Replies
    15
    Views
    626

    Re: Problem with Web Service

    I did notice through fiddler that the content-type is

    17 text/xml; charset=utf-8
    19 text/html

    Any ideas why that might be different and could that be the problem
  20. Replies
    15
    Views
    626

    Re: Problem with Web Service

    Wow- that Fiddler is interesting

    I attached screenshots from the program compiles in 17 and 19. I created a very simple program that I just compile in both dataflex version for testing. Same...
  21. Replies
    15
    Views
    626

    Re: Problem with Web Service

    Everything looks the same on the request, just response1144511446 error on 19.0. I attached shots
  22. Replies
    15
    Views
    626

    Re: Problem with Web Service

    Hi Dennis, yes I did. I am not sure about the new checkboxes, I left them all unchecked.
  23. Replies
    15
    Views
    626

    Problem with Web Service

    I have a web service created in 16.1 that has been running fine. The desktop windows program compiled in 17.0 works perfectly. When I compile the desktop windows program in 19.0 the call to the...
  24. Re: Invalid System Table Record creation table

    Some additional information.

    We are using the "RedirectConnectionID" function based on an encrypted identifier in the URL designating the company/SQL database. If seems like there might be a...
  25. Re: Trying to test an application in WordPress

    Mike

    Well......I deleted the application, reinstalled and BAM - it worked!!!

    Thanks for hanging out with me on this one

    Mark
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2