Search:

Type: Posts; User: Sam Neuner

Page 1 of 45 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    211

    Re: WebApp/Rest Problem

    Solved the problem. Needed to set the two properties "piRemotePort" and "peTransferFlags" in the cHttpTransfer object for SSL and changed the "host" to the url.
  2. Replies
    6
    Views
    211

    Re: WebApp/Rest Problem

    They are both on the same server running under one WebApp Server with different Virtual Paths. This setup worked on the other server. No changes have been made to the software.
  3. Replies
    6
    Views
    211

    Re: WebApp/Rest Problem

    I have set the proper properties for using SSL in the cJsonHttpTransfer object but still having problems. Does this error mean anything to anyone:

    Received HTTP error '500 Internal Server Error'...
  4. Replies
    6
    Views
    211

    Re: WebApp/Rest Problem

    They are on the same server. One Webapp calls the other (Rest) app. We are using "localhost" as the host (however, I tried using the full url but this made no difference). I do not have Postman...
  5. Replies
    6
    Views
    211

    WebApp/Rest Problem

    Just moved two WebApps at a customer site from one server to another. One WebApp calls a Rest API in the other WebApp. All was working well on the prior server but is not working on the new server....
  6. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    Thanks. But it was my bad, operator error! This a testing area and changes were made that caused the problem.
  7. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    Vincent,

    I just printed the report to a csv file and it is putting a leading and trailing comma in the file and also creating blank "fields" between my report fields. Am I missing something?
  8. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    Thanks. I feel soooooo stupid!!!! I guess I was led astray by the SQL examples that had quotes around a date. However, strings do also but do not need them when used as parameters.
  9. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    Vincent,

    This is a Windows App. I am going to try printing to printer and pdf to see if that works. Do you think it will?

    Seems that setting the psFilterFunction does work with an SQL...
  10. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    FYI, the report read in almost 3 million records (this is a transaction table with over 16,000,000 records). Trying to get the last 3 years.
  11. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    Thanks. I should have displayed the code and tested in SSMS.
  12. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    However, it bombs out on the preview just as the other report using the table as the database! It stops when "Formatting Page" 8700 and gives an Error: -1 [Datflex Runtime Error] Could not allocate...
  13. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    Solved the problem "Tran" must be a reserved word. When I used [Tran] it works.
  14. Replies
    14
    Views
    435

    Re: Report with SQL Statement Problem

    Also, I created another report selecting that same table (and a related table) as the database, added a filter, it starting running and then abruptly stopped with an error indicating it "could not...
  15. Replies
    14
    Views
    435

    Report with SQL Statement Problem

    I am trying to create a report using an SQL statement for the "database" and it will not accept the statement when I choose a certain table (btw that table has over 16,000,000 records). Any ideas?
  16. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    No, that is the name of the Connection. There appears to be a problem that needs sorting out. When I decided to create a DF Report to test, it only showed me three tables when there should have...
  17. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    The actual error is "Invalid object name 'table'" ('table' is the name of the table you are querying).
  18. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    Yes, we did the conversion from the Studio with this user.
  19. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    I see data when I "View Table" from the Table Explorer in the Studio!
  20. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    By the way, the code I am using works on my computer.
  21. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    The sQuery can be any simple statement: SELECT * from Table
  22. Replies
    14
    Views
    536

    Re: Embedded SQL Problem

    MSSQL:



    Get SQLConnectionId of ghoConnection "Test191" to hoConnection
    If (hoConnection = 0) Begin
    Send Stop_Box "Cannot Open Connection!"
    Procedure_Return
    End
    Else Begin
  23. Replies
    14
    Views
    536

    Embedded SQL Problem

    Just testing ESQL at a customer site and get "Invalid Table" on any table queried. Any ideas?
  24. Replies
    2
    Views
    178

    Re: cDBCJGridColumn "ComboForm"

    Thanks.

    If Codejock is open to suggestions maybe someone should request a property that sets the number of items to display.
  25. Replies
    2
    Views
    178

    cDBCJGridColumn "ComboForm"

    Is there any setting to have the combo column display more items in the drop down as there was with the dbGrid? Also, how does one prevent the "<Undefined>" from displaying in the drop down (already...
Results 1 to 25 of 1120
Page 1 of 45 1 2 3 4