Search:

Type: Posts; User: Mike Peat

Page 1 of 53 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Re: OT: CSS experts? Help needed to center an image

    Ah! ;)
  2. Re: OT: CSS experts? Help needed to center an image

    Martin

    The tricky bit here is ensuring width is at least 200px under the web framework's column system, otherwise:



    Object oMyImage is a cWebImage
    Set piColumnIndex to ???
    Set...
  3. Replies
    0
    Views
    92

    Just a niggle

    When I select from the menu (for example) File --> New --> Web Object --> Web View, the generated code says:


    Set piWidth to 700
    Set psCaption to "TestGrids"


    // Your DDO...
  4. Re: cJsonHttpTransfer content type not set when Request json is blank

    Marco

    Actually, if I'm reading you correctly, it is Microsoft you should be reporting the error to. Requiring content-type to be set when there is no content is an obvious error (and, without...
  5. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    FYI (since others can't see my HDE tickets) - Henri has responded that DA will address this.

    Mike

    Edit: HDE ticket 6615.
  6. Replies
    6
    Views
    237

    Re: struct-at runtime

    Edgar

    Before we had structs (which are not dynamic at run-time, so you can't do what you are looking for) I used to use Array objects (in conjunction with Enum_Lists, but they are static as well)...
  7. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    Nils, there is no such thing as 'watching "The Big Bang Theory" to much'! :) (For the sight of Penny, if nothing else!)

    Mike
  8. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    I have logged this in HDE.

    Mike
  9. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    Bazinga! Well done and thank you Alberto!

    I kinda think that's a bug, but now I know how to work around it. :)

    Mike
  10. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    OK, a bit more info...

    Using:


    Get CustomDownloadURL of ghoWebResourceManager sPath False "" True 0 to sURL // (sometimes I give a name rather than "" - doesn't seem to make a difference)

    ...
  11. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    Alberto

    Nope, that didn't work for me either. :(

    However... changing the bAttachment parameter to True offered me the "Open or Save" dialog and if I chose to open it (picking the same browser...
  12. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    Alberto

    Thanks - I'll try that right now! :)

    Mike
  13. Replies
    14
    Views
    353

    Re: Can't get PDF to show in IFrame

    Thanks Alberto

    However in WebApp.src on startup:


    Send RegisterDownloadFolder of ghoWebResourceManager sPath // sPath is "C:\Statements" at this point


    And no mention of it in my output...
  14. Replies
    14
    Views
    353

    Can't get PDF to show in IFrame

    I am trying to do a pretty simple thing and ATM it just isn't working.



    Use cWebModalDialog.pkg
    Use cWebPanel.pkg
    Use cWebButton
    Use cWebIFrame.pkg

    Object oViewer is a cWebModalDialog
  15. Replies
    5
    Views
    235

    Re: YAFR: Find In Files in Studio

    ;)
  16. Re: Webinar: Migrating to MySQL from a DataFlex Database

    Edgar

    You can get most of the substance of it from here, although I'm told it will be published soon anyway.

    Mike
  17. Replies
    8
    Views
    215

    Re: CodeMast table just not working

    OK DAW - not your fault. Checking more closely, I have found that the error is triggered, but somehow it is being trapped (how, where and why, I have no clue... yet!), but it is not, as I previously...
  18. Replies
    8
    Views
    215

    Re: CodeMast table just not working

    Samuel - see below.

    Mike
  19. Replies
    8
    Views
    215

    Re: CodeMast table just not working

    I have tried to reproduce this in a simple example, but in that it does the right thing: GetRowID on an unopened table correctly throws the error "File is not open Tablenumber = whatever".

    Mike
  20. Replies
    8
    Views
    215

    Re: CodeMast table just not working

    OK, finally tracked it down. Although caused by an error in the code, I am calling this a bug. DAW please take note.

    Here is the explanation:


    Clear CodeMast
    Move...
  21. Replies
    8
    Views
    215

    Re: CodeMast table just not working

    Hi Samuel - I've slept on the problem, but alas the fog has not cleared.

    The CodeMast table is in MS SQL Server. There seems to be no problem with any other table (that I have seen so far).

    I...
  22. Replies
    8
    Views
    215

    Re: CodeMast table just not working

    Addendum. Thought that maybe something might be closing the table, so...

    Adding this code to the function for debugging:


    Boolean bIsOpen bShared
    Integer iMode
    Get_Attribute...
  23. Replies
    8
    Views
    215

    CodeMast table just not working

    OK, this is a stupid problem which just shouldn't be happening, but is. It is late and my brain is borked, so I just can't think my way through it and need help.

    I have two bits of identical...
  24. Thread: Ot :)

    by Mike Peat
    Replies
    4
    Views
    237

    Re: Ot :)

    :p
  25. Re: AllowAccess called at least 4 times to load/show a webview ?!

    Premature optimization is the root of evil. Measure before you optimize. Is it actually doing round trips for each of those?

    Mike
Results 1 to 25 of 1308
Page 1 of 53 1 2 3 4