Search:

Type: Posts; User: Jeff Kimmel

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    15
    Views
    678

    Re: cJsonHttpTransfer - Cache?

    Raphael,

    I ran into this a while back ago and I ended up sending 'ClearHeaders' to the cHttpTransfer object prior to each call. Seems to work for me.

    Hope this helps,

    Jeff
  2. Re: Trying to get a struct suited for a JSON

    Jose,

    The posted JSON is not valid, there is an extra comma after 'Article3' that should not be there (between the last 2 closing brackets).

    Hope this helps,

    Jeff
  3. Replies
    7
    Views
    1,458

    Re: Dashboard issue

    Bob,

    Thanks, that helps me a bit. I think I'll redirect dashboard to go to a separate report.

    Jeff
  4. Replies
    7
    Views
    1,458

    Re: Dashboard issue

    Bob,

    Thanks, although that doesn't appear to be able to work for me. Not sure if you'll know this or not but are the ID's that are generated by DAI always the same for the various dashboard...
  5. Replies
    7
    Views
    1,458

    Re: Dashboard issue

    Bob,

    Thanks for the reply, although I'm not 100% sure it will work because the value I need to propagate is a date I need to compare. I did a search in the help for @FILTER and it doesn't show...
  6. Replies
    7
    Views
    1,458

    Dashboard issue

    All,

    I've setup a couple reports that have parameters defined in the SQL view connection setup. I'm using @PARM1@ and @PARM2@ as customizable variables for the query. I then pass in the values...
  7. Re: Using RestAPI with HTTPostRequest in DataFlex 17.1

    Nick,

    Not sure if you've figured this out yet but this is how I do it. I get the 'ValueAtPath' to a variant array. From there I parse the fields as necessary (code posted below).

    Hope this...
  8. Replies
    2
    Views
    804

    Re: Tile Graph without Dashboard

    Bob,

    I just checked and your right, it does respect the parameter. I ran the report and queried the report documentation. The report doc didn't show anything about the parameters so I assumed I...
  9. Replies
    2
    Views
    804

    Tile Graph without Dashboard

    All,

    Does anyone know if there's a way to do a report that is similar to the dashboard setting with the tile type of 'Big Number'? I could setup a dashboard with one report and set the tile type...
  10. Re: cWebColumnButton Dynamically Change CSS

    Harm,

    Thanks, that looks like it'll work.

    Jeff
  11. cWebColumnButton Dynamically Change CSS

    All,

    I have a cWebColumnButton where I'm using setting pbDynamic to True and adding buttons using AddButton. I have a procedure that updates the underlying record & I would like to change the CSS...
  12. Replies
    2
    Views
    719

    Re: WebService Error 56

    Archie,

    Not sure if it's generally accepted but what I do is below:

    String friendlyErr
    Indicate Err False
    Send Ignore_All of Error_Object_ID
    Move (Number(sBatchIdNum)) to nBatch
    If (Err)...
  13. Replies
    2
    Views
    555

    Re: Verify_Data_Loss_Msg misunderstanding

    Sture,

    Thanks for the reply but no, this is a desktop style app and I can save new records and modify existing records. I'm also interested in getting the msg to invoke when finding or selecting...
  14. Replies
    2
    Views
    555

    Verify_Data_Loss_Msg misunderstanding

    All,

    I have a webapp that I'm trying to get the Verify_Data_Loss message to popup when I change records or exit the view. For some reason the message is not popping up. I tried:

    Set...
  15. Replies
    16
    Views
    2,267

    Re: Mobile issue with special characters

    Bob,

    I see thanks. I'm surprised because it's doing the 'apos' thing on all mobile devices not just the i-world and not just groupers, it's in all the grids. I'm guessing there might not be much...
  16. Replies
    16
    Views
    2,267

    Re: Mobile issue with special characters

    Bob,

    i had had thought of that but I my thought was cycling though the elements and changing the output. Are you suggesting changing the content type? I'll have to dig into that.

    thanks,
    ...
  17. Replies
    16
    Views
    2,267

    Re: Mobile issue with special characters

    Bob,

    The issue is I have a bunch of reports - over 50 - so I wanted to put the change in one place and have it just work. The problem with the groups has shown this to not really be effective as...
  18. Replies
    16
    Views
    2,267

    Re: Mobile issue with special characters

    Bob,

    Thanks, that works, although it's a bit messy. It seemed to worked well so instead of putting it in the report I just modified my SQL query. I have several text fields where the user can...
  19. Replies
    16
    Views
    2,267

    Re: Mobile issue with special characters

    Bob,

    It's an apple device, i-phone to be exact. I also tested it on my kindle and have the same response. I've tried multiple browsers (safari & chrome on i-phone and the default browser and...
  20. Replies
    16
    Views
    2,267

    Re: Mobile issue with special characters

    Bob,

    Thanks for the reply but I'm still seeing the same result. I'm displaying the report in an iframe and setting the url in a Web App. Not sure if that makes a difference though. Do you see...
  21. Replies
    16
    Views
    2,267

    Re: Mobile issue with special characters

    Bob,

    6.5.3

    Jeff
  22. Replies
    16
    Views
    2,267

    Mobile issue with special characters

    All,

    On our DAI reports on mobile devices the ' symbol is displaying as the encoded '&pos;'. Is there a workaround or an update for this?

    Thanks,

    Jeff
  23. Thread: Session 40

    by Jeff Kimmel
    Replies
    3
    Views
    906

    Re: Session 40

    Bob,

    I figured out the issue. It was an issue with cross-server calls. In Safari we have a .mobi and a .com. On the phone we go to the .mobi url. It works fine when you do it from Safari but...
  24. Thread: Session 40

    by Jeff Kimmel
    Replies
    3
    Views
    906

    Re: Session 40

    Bob,

    Thanks,

    I issue a logout & then login when the app starts (to refresh the DAI user), however the issue happens only on certain devices (and never on mine...). As a side note, the url I...
  25. Thread: Session 40

    by Jeff Kimmel
    Replies
    3
    Views
    906

    Session 40

    All,

    I have a web app where I am setting psURL of a cWebIFrame to a Dynamice AI report. This works well in most cases but I have a customer who is getting Session 40 abandoned errors when trying...
Results 1 to 25 of 206
Page 1 of 9 1 2 3 4