PDA

View Full Version : DF19.1 convert to DF2022 64-bit - some BMPs not working



Jim Mulenos
6-Nov-2022, 12:33 AM
We are not understanding why some working 19.1 bitmaps with exactly the same properties work and others donít in DF2022 64-bit Studio and runtimes. What is the issue and how do we correct this?

Marco
6-Nov-2022, 04:29 PM
Missing from the programs folder of 20.1?

Jim Mulenos
6-Nov-2022, 05:36 PM
I wish! Itís stranger than that. A DF error displays with the entire missing bitmap path and filename, when the path and filename is valid.

Samuel Pizarro
6-Nov-2022, 06:02 PM
any special char in the path or bmp filenames ? accented chars or other that would be double byte in unicode ?

Allan Greis Eriksen
7-Nov-2022, 05:03 AM
I had a small issue with some bitmaps not showing correctly in menu. It turned out that I needed to upgrade my CodeJock components to version 20.3 to make sure they align with the studio version and also when running the application. Make sure that you have upgraded CodeJock components if you are using any one other than the components applied by the studio installer. In my case it was the old CodeJock Pane control that was causing the issue.

Jim Mulenos
8-Nov-2022, 08:50 AM
Thank you all for the hints

Jim Mulenos
9-Nov-2022, 05:59 PM
We found the issue, it was underlying and had nothing to do with conversion of our apps to 64-bit. All bitmaps that we used in 19.1 look now to be working as-is & correctly in DF2022.