PDA

View Full Version : Studio Error: Unable to set next instruction to this location



Edgard
27-Sep-2022, 02:01 PM
Hi,

DF20.1,

Because this message, when in debug mode, I try to go to a certain line of the include.

15686

15687

15688


If it is: use it works!

Regards,

Edgard L. Paneque

Dennis Piccioni
27-Sep-2022, 04:18 PM
Hi Edgard,

that might not work because #INCLUDE copies the code to every place the file is included, whereas Use really only includes the code in the first location the compiler finds it.

Can you step through the code instead?

Edgard
28-Sep-2022, 06:34 AM
Hi Dennis,

I understood.


When debugging is needed, I copy the contents of the .inc or change #include to use.


So this being a predicted case and off the wish list, that's fine by me.


It would be nice to include the limitation in the help.


Thanks




Edgard L. Paneque