PDA

View Full Version : Breaking lines in tooltip



ivankaupa
21-Apr-2009, 07:29 PM
Hello,

Is there any way to breaking lines in tooltips?

I tried "\n", but it did not worked.

If not, could add it as a suggestion?

Regards,
Ivan Kaupa

John van Houten
22-Apr-2009, 04:44 AM
Define CR_LF for (Character(13)+Character(10))

Set psToolTip to ("This is a ToolTip string that is split" + CR_LF + ;
"across two lines.")

For more information look up the psToolTip property in the online help.

Also there is a property of the cTooltipController class, piMaxWidth. This controls the maximum width of a tooltip window. If the text exceeds this width then it is automatically wrapped to the next line.

regards John van Houten

ivankaupa
22-Apr-2009, 06:37 AM
Thanks, John!

Regards,
Ivan Kaupa